OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | CONTACT


 
 
Wat is soundseeing

SoundSeeing introduceert met haar serie SoundSeeing audioguides een nieuwe beleving van stadstoerisme. SoundSeeing vertelt de indrukwekkend verhalen van de top highlights van de 10 mooiste steden van Europa. Met SoundSeeing kunt u in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt cityhighlights met historische en culturele informatie ondersteund met fantastische soundeffects en muziek op uw MP3 speler of IPOD beluisteren en zo op indrukwekkende wijze beleven!

Elke SoundSeeing stad bestaat uit tien tot achttien verschillende steden highlights. Highlights in de SoundSeeing steden zijn door de SoundSeeing redactie geselecteerd op bekendheid, om de architectuur maar vooral om het verhaal achter de cityhighlight! Met SoundSeeing heeft u per stad een totaal van 1 tot 2 uur luisterplezier.

Luistert u eens naar de demo en download het plezier van een SoundSeeing audioguide.

Nadat u een stad heeft besteld ontvangt u:
1. ALLE MP3s bezienswaardigheden van betreffende SoundSeeing stad
2. Een SoundSeeing boekje van uw stad naar keuze, met hierin korte beschrijving van elke SoundSeeing cityhighlight plus stadsplattegrond met elke bezienswaardigheid aangegeven.

Om uw SoundSeeing stad naar keuze te downloaden betaalt u SLECHTS €14,95 voor de hele stad met alle MP3s plus boekje!Stap 1. Bestel soundseeing audioguide. Stap 2.SoundSeeing download deze automatisch op je computer. Stap 3. Zet deze net als je nadere muziek mp3's op je iPod of mp3 speler.Amsterdam
Parijs
Barcelona
Rome
Wenen
Lissabon
Praag
Istanbul
Londen
Berlijn
sound seeing