OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | CONTACT


 
 
Over ons

SoundSeeing maakt onderdeel uit van Shoeboxmedia BV.

SoundSeeing vervaardigt hoogwaardige audio travel guides. Alle door SoundSeeing samengestelde audioguides zijn met de grootste zorg en kwaliteit samengesteld. Alle SoundSeeing audioguides zijn door een gespecialiseerde reisredactie voor luister doeleinden geschreven, geproduceerd en samengesteld. De SoundSeeing audioguides leiden u op favoriete stedenhighlights rond en bevatten GEEN reclame.

Op SoundSeeing.nl vindt u de top tien toeristische steden van Europa terug. Deze zijn: Parijs, Amsterdam, Praag, Barcelona, Istanbul, Lissabon, Londen, Berlijn, Rome en Wenen.

Elke SoundSeeing stad bestaat uit tien tot achttien verschillende hoofdstukken, zogenaamde steden highlights van betreffende stad. Highlights in de SoundSeeing steden zijn door de SoundSeeing redactie geselecteerd op bekendheid, om de architectuur maar vooral om het verhaal achter de highlight van de stad. Met SoundSeeing heeft u per stad een totaal van 1 tot 2 uur cultureel, historisch luisterplezier. Want dit is SoundSeeing, naast historische, culturele en architectonische uitleg het verhaal achter de stadshighlight.

Luistert u eens naar de demo en beleef het plezier van de SoundSeeing Highlights.

Nadat u een stad heeft geselecteerd en betaald, ontvangt u:

1. ALLE MP3s bezienswaardigheden van betreffende stad
2. Een SoundSeeing boekje van uw stad naar keuze, met hierin korte beschrijving van elke MP3 bezienswaardigheid van uw SoundSeeing stad plus plattegrond van de stad met hierop elke bezienswaardigheid aangegeven.

Om uw SoundSeeing stad naar keuze te downloaden betaalt u SLECHTS Euro 13,95 voor de hele stad met alle MP3s plus boekje!

Vragen of opmerkingen? Wij reageren binnen 24 uur op uw email.
Of beter graag horen wij uw goede ervaringen met SoundSeeing.
Email naar: info@soundseeing.nl

SoundSeeing is een onderdeel van ShoeboxMedia bv
Westerkade 33
3511 HC Utrecht
Tel: 030-2895446

ShoeboxMedia bv. Alle rechten voorbehouden. Zonder toestemming van de rechthebbenden zijn de MP3 SoundSeeing audioguides en PDF vastgelegde werken, geluiden, uivoeringen, teksten en alle audio opnamen ten strengste verboden te kopieren, verhuren, uitlenen, in openbaar voor publiek te beluisteren, te exploiteren etc. Alleen te gebruiken binnen huiselijke kring.

Amsterdam
Parijs
Barcelona
Rome
Wenen
Lissabon
Praag
Istanbul
Londen
Berlijn
sound seeing