OVER ONS | ALGEMENE VOORWAARDEN | CONTACT


 
Amsterdam
Parijs
Barcelona
Rome
Wenen
Lissabon
Praag
Istanbul
Londen
Berlijn
 
Londen

Beleef het mondaine Londen met uw personal audioguide.

10 audioguides over 10 top bezienswaardigheden van Londen. Historisch en cultureel luisterplezier.

SoundSeeing vertelt u het verhaal achter tien bekende bezienswaardigheden in deze fascinerende stad. De verhalen geven u gedetailleerde culturele, historische en architectonische informatie. U kunt ze op uw eigen tempo afspelen, wanneer u maar wilt. Luister en laat u meeslepen door de SoundSeeing audioguides van Londen. SoundSeeing steden zijn samengesteld om ter plekke beluisterd te worden. Heel veel luisterplezier!

U krijgt bij het downloaden van SoundSeeing Londen:

Voeg Londen toe
Voeg toe aan winkelwagen
Afrekenen
10 MP3 bezienswaardigheden.
Gemiddelde duur per Mp3 bezienswaardigheid: 8,8 minuten
Totale audioduur SoundSeeing Londen: 88 minuten
SoundSeeing Londen tijdelijk € 9,95
Plus EXTRA BONUS!!! Kaart van Londen met hierop elke highlight plus één alinea beschrijving van elke highlight! Dit boekje ontvangt u in PDF formaat bij het downloaden van de 10 MP3s van Londen.
 
 
Email deze stad naar:   
 
  WestMinster Abbey en WestMinster School
  Hier vindt u Poets Corner, het Graf van de Onbekende Soldaat en allerlei andere monumenten, graven en muurtabletten van beroemdheden. Deze abdij is ook enorm belangrijk, omdat hier alle leden van de Britse vorstenhuizen gekroond en begraven worden. Bij de kerk hoort ook een elitaire school waarvan de plaats en omgeving zo in een Harry Potter boek kunnen voorkomen.
 
  Big Ben
  Denkt u aan Londen, dan denkt u aan de Big Ben. De klok zelf en niet de toren hopelijk, anders heeft u het net als vele anderen, mis. Grote Ben kunt u vanaf de grond niet zien, maar wel goed horen. Dankzij een kleine scheur in de bel - het gieten van immense klokken is een vak apart - kreeg ze haar karakteristieke geluid. Dit gebeier gebruikt de BBC sinds 1923 voor elke nieuwsuitzending.
 
  Houses of Parliament
  Hier liepen vroeger de voorname mannen met de witte, kriebelige pruiken rond. Nu straalt de aristocratie voornamelijk af van de vele dure wagens van de ambtenaren op de parkeerplaats. Minder modern dan bijvoorbeeld Mercedes en Jaguar is het feit dat Eerste Kamerleden zelfs nu nog persé van adel of een geestelijke moeten zijn! Wie van bijzondere (geschiedenis)feitjes en architectuur houdt, komt tijdens deze audio-guide aan zijn trekken!
 
  Piccadilly Circus
  Laat de drukte van dit gezellige plein maar op u afkomen. Het is namelijk hét brandpunt van West End! Wie hier uitgaat, spreekt af bij de fontein met Eros op het topje. Voor een oer-Londens plaatje moet u even wachten tot een rode dubbeldekker langsrijdt en u deze met de neonreclames op één foto krijgt! Ondertussen luistert u relaxed naar de uitleg van uw audio-guide.
 
  Tower Bridge en London Bridge
  Deze twee bruggen worden vaak door elkaar gehaald: zijn het nu twee bruggen of is het er één met twee verschillende namen? Voor wie het niet weet: London Bridge is vooral bekend van naam (door het oeroude kinderliedje), maar de Tower Bridge is juist bekend van het plaatje. Deze laatste is dan ook dé brug die iedereen bedoelt: de mooie, gietijzeren, rijkversierde brug met bovenin een voetgangerslooppad. Vanaf hier hebt u uitzicht op het stroomopwaarts gelegen, saaie, betonnen en de slechts voor auto’s bestemde London Bridge. Weer wat geleerd!
 
  Tower of London
  Sinds zijn bouw heeft de Tower eeuwenlang dienst gedaan als koninklijk paleis, militair garnizoen, bewaarplaats voor staatszaken en bovenal: als gevangenis. U begrijpt dat over Londen’s top nummer 1 bestemming prachtige verhalen te vertellen zijn. En dat doen we dan ook. Over de ronddolende geest van Anne Boleyn, het verhaal van de Meester der Kraaien of dat van de Vermoordde Prinsjes in de Bloederige Toren: waarheid of sprookjesachtige legendes? Dat bepaalt u zelf…
 
  St Pauls Kathedraal
  Hier, hartje stad, ligt het middelpunt van de kerkgeschiedenis in Engeland: belangrijke plechtigheden – denk aan de begrafenis van Winston Churchill of de trouwpartij van Prins Charles en Prinses Diana – vonden en vinden hier plaats. Wat informeler zijn de werklui die onder in de kerk bij de museumshop hun meegebrachte lunches verorberen, terwijl ze gezellig de krant lezen of luid met elkaar kletsen.
 
  Buckingham Palace
  Aan de rand van Hyde park ligt dit beroemde paleis. Massa’s toeristen – misschien u ook? – komen af op de ceremoniële wisseling van de wacht. Maar niet alleen toeristen smullen van Buckingham Palace: de tabloid die smeuïge, undercover verkregen informatie afdrukte, zag zijn oplages vliegensvlug stijgen! Het was informatie die je als (duur) betalende paleisbezoeker nooit te weten zou komen. Waar het over ging? EXTRA EXTRA, You’ll here it FIRST, op de audio-guide!
 
  Trafalger Square
  Dit prestigieuze plein dient vaak als ontmoetingsplek voor demonstraties of andere openbare bijeenkomsten. Vooral in december is het een veel gefotografeerd plaatje dat de wereld over gaat als kerstgroet. Maar het is veel meer dan dit, want dankzij de interessante beeldhouwwerken en een gratis bezoek aan The National Gallery kunt u hier cultureel verantwoord bezig zijn. Niet onbelangrijk tijdens een stedentrip.
 
  Royal Observatory
  U moet er even voor uit het centrum gaan, maar dan krijgt u ook wat: een schitterend uitzicht over de stad met aan haar voet de de rivier de Thames en natuurlijk een bezoek aan de Koninklijke Sterrenwacht. Hier loopt de nulmeridiaan die de wereld in uren opdeelt en zo zorgt voor de tijdsverschillen. Dit nulpunt vindt u nergens anders ter wereld, erewoord! Doe net als iedereen en sta op de zilveren lijn, zodat uw benen zich in verschillende tijdszones bevinden. Het levert een leuk plaatje voor thuis op.
 
 
Amsterdam
Parijs
Barcelona
Rome
Wenen
Lissabon
Praag
Istanbul
Londen
Berlijn
sound seeing